A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Відбулося засідання 33 сесії Варвинської селищної ради

Дата: 29.11.2022 08:20
Кількість переглядів: 158

24 листопада у сесійній залі Варвинської селищної ради відбулося засідання 33 сесії.На порядку денному було розглянуто 30 питань.

1. Про затвердження Плану (Програми) соціально-економічного та культурного розвитку Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області на 2023 рік.

2. Про передачу майна Варвинській селищній раді.

3.Про  надання згоди  на здійснення  поточного ремонту орендованого приміщення за рахунок орендаря.

4. Про внесення змін до Програми розвитку та забезпечення функціонування Трудового архіву Варвинської селищної ради на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням 19 сесії селищної ради восьмого скликання від 09 грудня 2021 року № 561.

5. Про затвердження Програми проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Варвинської селищної ради на 2023 рік.

6. Про затвердження Програми проведення нормативної грошової оцінки земель промисловості на території Варвинської селищної ради на 2023 рік.

7. Про затвердження Програми розроблення документацій із землеустрою на земельні ділянки, що розташовані на території Варвинської селищної ради на 2023 рік.

8. Про поновлення договорів оренди

9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового використання земельної ділянки.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

12. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки

13.Про передачу в оренду земельної ділянки

14. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах території та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення гідрологічного заказника «Полівщина

15. Про затвердження Програми з благоустрою території Варвинської селищної ради на 2023 рік

16. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області на 2023 рік

17. Про затвердження Програми відшкодування КП «Господар» різниці між встановленим розміром тарифів на комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво на 2023 рік.

18.Про затвердження Програми територіальної оборони, мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом та військову службу в резерві до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік

19.Про внесення змін до цільової програми «Розвиток цивільного захисту Варвинської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»

20.Про затвердження Програми з інфекційного контролю в КНП «Варвинський ЦПМСД» на 2023 рік

21.Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників на 2023 рік

22.Про затвердження Програми підтримки діяльності організації ветеранів Варвинської селищної територіальної громади на 2023 рік

23.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки соціально незахищених верств населення Варвинської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки та затвердження її в новій редакції

24.Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2023 рік

25.Про затвердження Програми «Членські внески» на 2023 рік

26.Про затвердження Плану діяльності Варвинської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік

27.Про затвердження Положення про Варвинську селищну раду Прилуцького району Чернігівської області в новій редакції

28.Про затвердження Програми «Профілактика правопорушень на 2023-2024 роки»

29.Про звіт про виконання бюджету Варвинської  селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року

30.Про внесення змін до рішення двадцятої сесії восьмого скликання селищної ради від 23 грудня 2021 року  № 616 «Про бюджет  Варвинської селищної територіальної громади на 2022 рік»

31. Різне

За всіма позиціями прийняті позитивні рішення. Відтак, підкреслимо, що на даному засіданні було прийнято програму соціально-економічного розвитку Варвинської СТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь