A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

На Варвинщині провели в останню путь захисника Сергія Хромеєва

Дата: 30.11.2022 12:01
Кількість переглядів: 303

Страшна звістка прокотилася Варвинщиною. Відійшов за світи Сергій Хромеєв. Люблячий батько, коханий чоловік та зразковий син завершив життєвий шлях, загинувши смертю хоробрих. Душу Сергія Валентиновича, так як і багатьох українських воїнів забрала ганебна, віроломна та проклята російсько-українська війна.

Хромеєв Сергій Валентинович народився 21 квітня 1973 в селі Калиновиця Варвинського району. Отримав середню освіту і у 1991 році потрапив на строкову військову службу до Збройних Сил України. До повномасштабного ворожого вторгнення Сергій працював бурильником цеху капітального і підземного ремонту свердловин Укрнафтабуріння, а у червні цього року долучився до оборонців України, потрапивши до складу військової частини А4569 на посаду радіотелеграфіста польового вузла звязку.

На жаль, 20 листопада 2022 року під час ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Кліщіївка на Донеччині Хромеєв Сергій загинув... Сьогодні близькі та побратими вшанували світлу памʼять земляка, поховавши його на кладовищі Малої Батьківщини у селі Калиновиця.

Пам'ять про нашого славного земляка Сергія Валентиновича завжди буде жити у наших серцях. Для всіх він назавжди залишиться героям України, захисником волі українського народу та Воїном нашої світлої проукраїнської ідеології.

Варвинська селищна рада висловлює найщиріші співчуття близьким та рідним. Нехай Господь допоможе Вам пережити нестерпний біль від непоправної втрати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь