A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

До уваги ветеранів та ветеранок війни

Дата: 01.02.2023 15:37
Кількість переглядів: 199

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок війни щодо виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

Дане опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства та кооперації. Повідомляється, що за допомогою цього анкетування, «Асоціація об’єднаних територіальних громад» зможе проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам. Зазначимо, що опитування здійснюється в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Більше інформації про проєкт за посиланням: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok.  Анкета зорієнтована виключно на ветеранів та ветеранок війни, її  бажано заповнити до 03 лютого 2023 року за наступним посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQViRzz034focNEbTbEuJRf1Q5lb6uK-Bx3YeIZp-s5npC5A/viewform?fbclid=IwAR0GloBpUyKnuEidSUukPrWX7AWtxhPcsKY-udQ2bhbO3ruU0d-y8GBTIDQ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь