A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

До відома жителів громади

Дата: 20.03.2023 12:21
Кількість переглядів: 80

Фото без описуСтаном на 01.03.2023 року загальна кількість платників податків по Варвинській селищній територіальній громаді, що мають податковий борг до 3060 грн, становить 3042 платники, сума боргу – 847 тис. гривень.

Однією з причин виникнення даного боргу є некоректне заповнення реквізитів платежу, а саме відображення РНОКПП (ідентифікаційного номера) платника для зарахування сплачених коштів до відповідної інтегрованої картки платника (ІКП). В такому випадку сплачені суми обліковуються як нез’ясовані, а в ІКП виникає податковий борг. В подальшому, у відповідності до чинного законодавства, нараховується пеня та штрафні санкції за несвоєчасну сплату.

Варвинська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що громадянин, який не є суб’єктом господарювання, чи фізична особа-підприємець можуть отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись Електронним кабінетом, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Для входу до приватної частини Електронного кабінету користувачу потрібно пройти електронну ідентифікацію онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua або за допомогою мобільного застосунку «ДІЯ».

У приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).

Також громадяни мають право звернутися з письмовою заявою особисто або засобами електронного зв’язку до державної податкової інспекції для проведення звірки даних щодо нарахованих сум податків на майно – плати за землю (в тому числі за земельні ділянки, право на які фізичні особи мають як власники земельної частки (паю) та земельні ділянки, надані в користування на умовах оренди), а також податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Шановні платники податків, звертаємося до Вас з проханням уточнити Ваш стан розрахунків з бюджетом. У разі, якщо Ви сплатили належну суму, але некоректно заповнили призначення платежу у платіжному документі, або вказали невірний рахунок, потрібно звернутися до Варвинської ДПІ з копіями платіжних документів.

Всіх платників, які мають заборгованість, з метою наповнення бюджету Варвинської селищної територіальної громади просимо погасити податковий борг зі сплати місцевих податків.

Дякуємо за розуміння.

За повідомленням Варвинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області та Варвинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь