A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Жителів Чернігівщини запрошують на роботу в м. Бровари Київської області!

Дата: 24.03.2023 12:49
Кількість переглядів: 257

Роботодавець пропонує: офіційне працевлаштування; гідну та своєчасну заробітну плату; комфортні умови праці; всі необхідні для роботи ресурси; дружній колектив. За потреби надається житло.

Є вакансія фінансовий директор.

Розмір заробітної плати: 30 000 – 40 000 грн.

Вимоги до кандидата: глибокі знання в сфері бухгалтерського, податкового, управлінського обліку; досвідчений користувач 1С 8.3, MS Office; бажано знання BAS ERP; досвід роботи на даній посаді від 2 років на виробничих підприємствах; досвід постановки системи управлінського обліку на базі 1С 8.3.

Особисті якості: стратегічне мислення, аналітичний склад розуму, орієнтація на результат, системність, лідерські якості, відповідальність.

Обов’язки: планування та аналіз фінансової діяльності компанії; контроль управлінського, бухгалтерського і податкового обліку; планування руху коштів, формування платіжного календаря, контроль за погодженням операційних витрат; формування управлінської звітності; контроль кредиторської та дебіторської заборгованості; податкове планування та оптимізація оподаткування; автоматизація управлінського та бухгалтерського обліку; аналіз існуючих бізнес-процесів, їх оптимізація, автоматизація та впровадження змін.

Режим роботи: 09:00 – 18:00.

Є вакансія інженер-технолог програміст верстатів ЧПК.

Розмір заробітної плати: 20 000 – 25 000 грн.

Вимоги до кандидата: вища технічна освіта; спеціальність інженер-конструктор, технолог; вік від 30 до 50 років. Досвід роботи з CAD/CAM, Word, Exel; практичний досвід роботи з металом; досвід роботи на верстатах з ЧПК буде великою перевагою.

Обов'язки: розробка та написання технологічного процесу виготовлення деталей та готових виробів; написання керуючих програм для фрезерних, токарних верстатів та лазерної різки ЧПК; оптимізація технологічних процесів виробництва; розробка та впровадження оснащення; оформлення заявок на придбання інструменту.

Особисті якості: дисципліна, уважність, субординація, робота на результат.

Режим роботи: 08:00 - 17:00 пн – пт.

Є вакансія майстер цеху металообробки

Розмір заробітної плати: 14 000 – 16 000 грн.

Вимоги до кандидата: вища технічна освіта; досвід роботи на аналогічних посадах за напрямком машинобудування або металообробка від 2 років.

Обов'язки: ознайомлення виконавців замовлення з технічною документацією (кресленнями тощо); контроль своєчасності та якості виконання замовлень; забезпечення виконавців всім необхідним для виконання поставлених задач (матеріалом, інструментом, кресленнями тощо); дотримання правил техніки безпеки, правил внутрішнього розпорядку, контроль за дотриманням порядку на робочих місцях.

Режим роботи: 8:00 - 17:00 пн - пт.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: 067-223-12-40 Маргарита Володимирівна (менеджер з персоналу).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь