Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Мовою цифр: забезпечено такі видатки

Дата: 31.03.2023 10:31
Кількість переглядів: 112

Фото без описуРішенням про зміни до бюджету сесія селищної ради, яка відбулася 23 березня, спрямувала частину вільного залишку бюджету, що утворився за підсумками минулого року, у сумі 641 тис. грн на поточні нагальні видатки бюджетних галузей і закладів. Зокрема:

– 60 тис. грн – на придбання спецодягу для забезпечення соціальних робітників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг);

– 340 тис. грн – КП «Озеряни», з них: 300 тис. грн – на придбання матеріалів, предметів, інвентарю для забезпечення проведення благоустрою по старостинських округах та 40 тис. грн – для оплати послуг по мікробіологічному та санітарно-гігієнічному дослідженню води і сплати земельного податку;

– 145 тис. грн – на оплату заробітної плати з нарахуванням спеціалістам закладів загальної середньої освіти, що надають психолого-педагогічні послуги дітям з особливими освітніми потребами;

– 56 тис. грн – на придбання шин (6 шт.) для автобуса, що здійснює підвіз учнів до Журавського ЗЗСО.

– 40 тис. грн – для проїзду та проживання вихованців мистецької школи, що братимуть участь у Все­українському мистецькому фестивалі-конкурсі «Творчі діаманти України – 2023» у Львові.

До бюджету громади надійшла субвенція з обласного бюджету на виконання доручень виборців депутатами обласної ради – кошти депутата Сергія Анатолійовича Гайдая у сумі 125 тис.грн, а саме:

– 20 тис. грн – для придбання медичного обладнання для КНП «Варвинська лікарня»;

– 15 тис. грн – підтримка організації ветеранів Варвинської СТГ;

– 5,5 тис. грн – надання матеріальної допомоги на лікування жителю громади;

– 18 тис. грн – придбання дверей з улаштуванням для ЗДО «Калинка» в с. Озеряни;

– 24,5 тис.грн – придбання меблів для музичної зали ЗДО «Джерельце»;

– 22 тис.грн – придбання меблів для їдальні Варвинського ліцею № 1;

– 20 тис.грн – придбання обладнання для Варвинського ліцею № 2.

Здійснено перерозподіл планових призначень розпорядникам коштів:

КНП «Варвинський ЦПМСД» кошти у сумі 130 тис.грн, що залишилися після придбання генератора у Журавську амбулаторію, спрямовуються на проведення поточного ремонту кабінету реєстратури в дитячому відділенні в сумі 64 тис. грн, на оплату доступу до інтернету в фельдшерських пунктах – 17 тис. грн та на матеріально-технічне забезпечення кабінету вакцинації в сумі 49 тис. грн.

Відділу освіти кошти у сумі 13,4 тис. грн, що передбачалися на придбання предметів та матеріалів, спрямовуються на придбання газонокосарки для потреб Озерянського ЗЗСО.

Відділу культури економію коштів в сумі 469 тис.грн, що виділялися на встановлення системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та поточний ремонт протирадіаційного укриття в приміщенні Варвинського будинку культури, спрямувати на заміну вікон та дверей на металопластикові енергозберігаючі у Варвинському будинку культури та Озерянському сільському будинку культури.

Здійснено зміну призначення раніще виділених коштів КП «Господар»: кошти в сумі 883 тис.грн, що передбачалися для придбання генератора, спрямовуються на придбання каналопромивної установки.

Марина КУЗЬМИЧ,
начальник фінансового відділу селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь