Варвинська селищна рада
Чернігівської області

До Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2023 10:33
Кількість переглядів: 85

Фото без описуДень захисту дітей - це свято, що символізує незаперечну цінність і величезне значення дітей в житті суспільства. Веселе й безтурботне дитинство повинна мати кожна «маленька людина». На жаль, війна, безвідповідальне ставлення батьків до виконання своїх обов’язків, сучасне стрімке жорстоке сьогодення, позбавляє дитинства багатьох маленьких українців. Тому головною задачею дорослих є забезпечення майбутнього дітей, створення необхідних умов для безпеки, оберігати їхні права та сприяти їхньому всебічному розвитку.      

   Веселі розваги, конкурси, естафети, сюрпризи і подарунки забезпечили гарний настрій варвинській малечі на святковій програмі "Країна дитинства", яка днями проходила у "Казковому містечку". До участі у заході було залучено і діток суб'єктів пробації.  Дітвора отримала масу задоволення та мала можливість хоч на деякий час відволіктися від проблем та тривог сьогодення, а також побути разом з батьками.

Коли діти довіряють батькам, як друзям, беруть з них приклад, це надихає та створює хороше підґрунтя для того, аби дитина виросла самостійною та сильною особистістю.

    Хотілося б, щоб ми всі приділяли своїм дітям набагато більше уваги, слухали їх та максимально підтримували кожного дня. Адже саме від нашого виховання залежить, яким буде наше суспільство та якими стануть наші місто і країна в майбутньому.

Аліна БОРОДАЙ

провідний інспектор Прилуцького РС№3

філії ДУ "Центр пробації" у Чернігівсській обл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь