Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Дата: 08.06.2023 16:05
Кількість переглядів: 71

Фото без описуВійна продовжується, приносить горе і страждання, біль від втрат не перестає вщухати. На превеликий жаль, сьогодні назавжди повернувся в рідне село Озеряни хоробрий воїн, мужній захисник нашої країни ВІТАЛІЙ СКРИПЧЕНКО.

Жителі Журавки, Варви та Озерян сформували живий коридор маршрутом руху траурної процесії. Тисячі людей проводжали героя схиливши голову та ставши на коліна.

Відважний воїн, герой народився 04 червня 1988 в селі Озеряни, Варвинського району Чернігівської області в дружній багатодітній сім’ї. У 2005 році закінчив Озерянську загальноосвітню школу I-III ст. Продовжив навчання у Прилуцькому технічному фаховому коледжі. Після його закінчення служив у лавах Української армії.

Свою трудову діяльність розпочав охоронником в мережі супермаркетів «АТБ» у Прилуках. До лав Збройних Сил України був мобілізований у грудні 2022. Службу проходив у званні солдата. Трагічно загинув 28 травня 2023 року поблизу села Діброва, Луганської області.

Мітинг-реквієм на центральній площі в селі Озеряни зібрав сотні людей з усієї громади. Селищний голова Варвинської СТГ Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА висловила глибокі співчуття батькам, дружині та родичам загиблого. Із вшанувальним словом виступили староста Світлана ЛОЗИЦЬКА, начальник 3 відділу Прилуцького районного ТЦК та СП Сергій ШИЛО, куратор групи Прилуцького коледжу, де навчався Віталій, Ніна НАУМЕНКО, однокласниці загиблого воїна Людмила ДЗЮБА та Світлана ЧЕЧОТА. Поминальну службу проводив отець Леонід, настоятель Хресто-Воздвиженського храму ПЦУ.

Невимовний біль втрати для родини, для громади, для всієї України.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь