A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Дата: 10.07.2023 14:35
Кількість переглядів: 27

Фото без описуТаке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.

Окрім того, до переліку робіт також увійшли роботи по плетінню маскувальних сіток (спільно з ГО «Місто герой»), прибиранню поховань (на замовлення спецкомбінату - це КП обслуговує, зокрема, кладовище «Яцево»), по ремонту будинків та ліквідації стихійних сміттєзвалищ (на замовлення КП «Деснянське»). Очікується, що усього до суспільно-корисних робіт на цих підприємствах залучать близько 70 безробітних.

Донедавна у Чернігові безробітні працювали на суспільно корисних роботах: облаштовували укриття цивільного захисту, здійснювали ремонтно-відновлювальні роботи, плели маскувальні сітки та розбирали завали. У службі зайнятості пояснюють: на період участі у таких роботах з безробітними укладаються строкові трудові договори, оплата праці не може бути нижчою розміру мінімальної заробітної плати (на сьогодні - 6700 грн).

Загалом в області у поточному році до суспільно корисних робіт долучилися і таким чином поповнили лави «Армії відновлення» країни майже 3,5 тис. безробітних.

Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь