Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Дата: 13.07.2023 16:01
Кількість переглядів: 97

Фото без описуСьогодні Варвинська громада попрощалася із загиблим воїном Владиславом Єфременко. Він народився 25 жовтня 1997 року у м. Первомайськ Миколаївської області. У 2015 році закінчив Варвинську ЗОШ I-III ступенів. Навчання продовжив у Прилуцькому агротехнічному коледжі, здобув спеціальність електрика.

Вступив на військову службу за контрактом у жовтні 2020 року. Службу проходив у званні солдата був командиром відділення. З 9 квітня 2022 року вважався безвісно відсутнім. 7 липня 2023 року згідно постанови ідентифікували тіло. Загинув в с. Сулигівка Ізюмського району Харківської області.

Мітинг-реквієм на центральній площі селища зібрав сотні людей з усієї громади. Голова Прилуцької РВА Володимир ЧЕРНОВ та селищний голова Варвинської СТГ Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА висловили глибокі співчуття родині померлого.

Із вшанувальним словом виступила класний керівник воїна Інна СКНАР. Вшанувати пам'ять героя прийшли його однокласники. Вони згадують його, як активного, ініціативного, творчого хлопця який умів організовувати інших. Він часто був ведучим на різних шкільних концертах, разом із хлопцями придумав танок до 8 березня у 11 класі. Надзвичайно любив свою молодшу сестру завжди піклувався про неї. Знаходячись на позиціях він більше переживав за Варву та рідних, щоб у них все було спокійно.

Вічна шана герою!!!!!

Майже півторарічна історія пошуку загиблого Владислава Єфременка увійде до проєкту режисерки-документалістки Катерини Стрельченко «Шукачі загублених душ». Прем’єра документального фільму очікується в кінці літа на початку осені цього року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь