Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Максим Рибальченко отримав Грамоту Верховної Ради України

Дата: 20.07.2023 11:37
Кількість переглядів: 70

Фото без описуПід час робочого візиту на Варвинщину депутат Верховної Ради Валерій Зуб вручив Грамоту Верховної Ради Максиму Рибальченко підполковнику служби цивільного захисту ДСНС. 

  Ярослав Целеп начальник 11 ДПРП (смт Варва) 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Чернігівській області провів депутату оглядову екскурсію пожежною частиною. Також Валерій Олексійович отримав порцію сублімованих страв власного виробництва БО "СИЛЬНІ ВОЛЕЮ".

Привітала Максима Володимировича з відзнакою такого рівня селищний голова Валентина Саверська-Лихошва.

Максим Рибальченко закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України. Свою діяльність у рятувальній сфері розпочав у 1995 році. Вже понад 28 років присвятив службі порятунку людей.

За період несення служби зарекомендував себе як ініціативний співробітник, грамотний, компетентний фахівець своєї справи. Уміло використовує на практиці весь арсенал знань і проявляє при цьому відповідну принциповість і законність.

З початку військової агресії протягом лютого та березня 2022 року неодноразово доставляв до окупованого міста Чернігів гуманітарні вантажі та здійснював евакуацію людей з окупованих ворогом територій.

13 березня 2022 року біля с. Количівка Чернігівського району потрапив під артилерійський обстріл. Отримав контузію та вогнепальне поранення лівого стегна.

Активно займається волонтерською діяльністю з командою благодійної організації "СИЛЬНІ ВОЛЕЮ". Вони створили рецепти та виготовляють сублімовані страви у вигляді супів, каш та борщу. За період з серпня 2022 року було виготовлено та передано військовим ЗСУ на Донецький, Луганський, Харківський, Херсонський та Чернігівський напрямки понад 14 000 наборів. Це близько 32 000 літрів готових страв та 67 000 порцій.

Максим Рибальченко має активну громадську позицію, залучає до волонтерського руху школярів, працівників підприємств, установ та організацій Варвинської СТГ та інших територіальних громад Прилуцького району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь