A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

З моменту повномасштабного вторгнення російського агресора Варвинська СТГ вже виділила 9,4 мільйонів з місцевого бюджету для забезпечення оборонних заходів

Дата: 24.07.2023 10:53
Кількість переглядів: 397

Фото без описуПро це на минулій 42 сесії проінформувала депутатів начальник фінансового відділу Марина КУЗЬМИЧ.


   Кошти спрямували на допомогу Збройним Силам України, діяльність добровольчого формування громади, мобілізаційні заходи місцевого значення, підтримка військових частин, облаштування укриттів для захисту населення,  надання матеріальної допомоги  військовослужбовцям та їх родинам.  
З початку повномасштабного вторгнення для проведення заходів підготовки та ведення спротиву  виділили 945 тис. грн. Придбали  кевларові шоломи на 553 тис. грн, бронежилети – 221 тис. грн, медикаменти – 33 тис. грн, 165 тис. грн пішло на облаштування блокпостів  та перевезення вантажів. 
Для проведення медоглядів, перевезення громадян на медичні комісії та до місць, пов’язаних із виконанням військового обов’язку та на мобілізаційні заходи місцевого значення з бюджету виділили 613 тис. грн. 711 тис. грн  використали на забезпечення функціонування добровольчого формування громади. 
   Фінансову допомогу в розмірі 1000 гривень на особу отримали двоє учасників АТО, які підписали контракт до лав ЗСУ. 
  Обласному бюджету виділена субвенція в розмірі 100 тис. грн  на забезпечення зимовим одягом особового складу Територіальної оборони Збройних Сил України. На потреби однієї із військових частин перерахували  500 тис. грн.  
  На виконання Програми щодо покращення технічного стану автомобільної техніки військових частин та підрозділів  ЗСУ, які дислокуються на території району Прилуцькій  районній військовій адміністрації перерахували 220 тис. грн бюджетних коштів.  126 тис. грн виділили для забезпечення Прилуцького районного територіального центру укомплектування та соціальної підтримки (військкомату) паливно-мастильними матеріалами.  Матеріальну допомогу в розмірі 5000 грн отримали 40 поранених військовослужбовців на загальну суму 200 тис. грн. 
З метою соціального захисту сімей військових, що загинули під час вторгнення російського агресора виділено 59 тис. грн на поховання та 110 тис. грн  на компенсацію  оплати житлово-комунальних послуг.  
    324 мобілізовані  військовослужбовці, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО  отримали грошові виплати з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України на загальну суму 324 тис. грн. 
     Особлива увага приділяється захисту населення. З лютого 2022 року на облаштування та ремонт захисних споруд у освітніх та культурних закладах виділили з бюджету 5,3 млн.грн. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь