A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Mercy Corps продовжує прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

Дата: 03.08.2023 09:58
Кількість переглядів: 43

Фото без описуВласники малих та середніх фермерських підприємств Київської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надає міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках нещодавно розпочатої Програми підтримки економічної стійкості України.

 

Після оголошення програми у квітні 2023 року Mercy Corps розширив її для малих та середніх сільськогосподарських підприємств, які залучають або планують залучати до своєї бізнес-моделі сільські домогосподарства або дрібних фермерів. Винятком є райони, де проходять активні бойові дії, а також райони з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності.

 

"Мабуть не залишилося такої сфери в сільському господарстві, яка б не постраждала від наслідків війни. Програма Mercy Corps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку натурального та дрібного фермерського господарства", – зазначила директорка Програми гуманітарного реагування Mercy Corps для України Кара Бак. 

 

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 40 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України. 

 

Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті uerp.mercycorps.org.

 

Вищезазначена допомога є доповненням до розпочатої у квітні цього року програми для дрібних фермерів та домогосподарств, зареєстрованих як ВПО, а також місцевих дрібних фермерів у цих регіонах, чия діяльність суттєво постраждала внаслідок війни. Відібрані заявники за цією програмою можуть отримати фінансову допомогу у розмірі до 1500 доларів США на відновлення, розширення або започаткування присадибного чи фермерського господарства. 

 

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся за телефоном 0 800 332 590. 

Також, ви можете залишити своє запитання за посиланням.

 

Для отримання запитів від ЗМІ або для організації інтерв'ю з одним із представників Mercy Corps, зокрема й англійською мовою, будь ласка, звертайтеся: 

Андрій Куцак – akutsak@mercycorps.org / +380 (68) 264 42 54 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь