A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

«єРобота»: на Чернігівщині 174 переможці по «Власній справі» й 1 – по програмі «Грант для ветеранів»

Дата: 14.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 31

Фото без описуЗа час дії програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» (з липня минулого року) позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 174 мешканці області. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн.

Завдяки грантовим коштам підприємці відкривають чи розширюють власні виробництва, СТО, салони краси, швейні цехи, кав’ярні, заклади торгівлі та харчування, спеціалізовані освітні, медичні та розважальні студії, фермерські господарства, надають послуги у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгові, будівельні, ремонтні послуги тощо. В результаті їх діяльності в області має зявитися близько 400 нових робочих місць - це є ключовою вимогою програми.

Крім того, цього року в рамках реалізації урядового проєкту «єРобота» стартувала програма «Грант для ветеранів», за якою до 1 млн грн на старт або розвиток бізнесу можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя https://is.gd/jxqZ7j 

На Чернігівщині за цією програмою маємо вже перше позитивне рішення: Ольга Купрієнко з с. Кувечичі Чернігівського району – дружина учасника бойових дій, планує запустити виробництво комбікормів. Грантові кошти підуть на придбання устаткування та сировини.

Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь