Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Дата: 15.08.2023 16:09
Кількість переглядів: 136

Фото без описуСтрашна війна продовжує вбивати, нищити та калічити душі. Назавжди повернувся на рідну Варвинщину хоробрий воїн Сліпченко Юрій Олександрович.

Він народився 11 грудня 1979 року в селі Озеряни. Середню освіту здобув у Озерянській школі. У 2002 закінчив Чернігівський державний педагогічний університет за спеціальністю вчитель фізичного виховання. Одразу після закінчення вузу працював вчителем фізкультури у Кухарській ЗОШ I-III ст, пізніше у 2005 був переведений в Озерянську ЗОШ I-III ст. де і працював до 2015 року. З 2015 року працював у СТОВ «Дружба-Нова» спочатку фахівцем а з 2017 провідним фахівцем з переоформлення спадщини. Одружений, має двох доньок - Зоряну та Руслану.

18 травня 2022 року герой добровільно вступив у роту охорони при 3 відділі Прилуцького РТЦК та СП. 25 березня 2023 був направлений до однієї з військових частин ЗСУ. Службу проходив у званні старший солдат.

Трагічно загинув 4 серпня поблизу с. Новоселівське Луганської області.

Сьогодні жителі Варвинської громади попрощались із загиблим воїном. Мітинг-реквієм на центральні площі селища зібрав численних рідних друзів та знайомих загиблого. Селищний голова Варвинської СТГ Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА висловили глибокі співчуття родині загиблого. Мітинг також відвідав заступник директора СТОВ «Дружба-Нова» Олег ВЛАСЕНКО.

Поминальну службу проводив отець Леонід, настоятель Хресто-Воздвиженського храму ПЦУ.

Поховали загиблого героя у рідному селі Озеряни. На центральному кладовищі зібрались сотні людей. Із вшанувальним словом до присутніх звернулись староста Озерянського старостинського округу Світлана ЛОЗИЦЬКА, директор Озерянської школи Олег АНТОНЕНКО та однокласниця загиблого Світлана РЕБЕНОК.

Вічна пам'ять та вічний спокій.

Щирі співчуття рідним та близьким.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь