Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Відкриття фотовиставки "Від серпня до травня життя, від травня - вічність..."

Дата: 17.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 120

Фото без опису16 серпня  у Журавському будинку кудбтури  відбулось відкриття виставки фоторобіт загиблого військового, Героя України Сергія БОЖКА - "Від серпня до травня життя, від травня - вічність...".

Символічно, що відкриття відбулося саме в цей день адже 16 серпня 1997 року народився загиблий воїн. Так мати героя Ірина ПРОКОПЕНКО, яка організувала захід, вшанувала пам'ять сина.

Виставка складалась із робіт різного часу. Основну частину виставки склали фотографії неба, природи та тварин. Також була фотографія корабля виготовленого Сергієм власноруч із пластиліну. На виставці був представлений перший фотоапарат Сергія.

Відвідувачі могли долучитись до акції збору коштів, які потім спрямують на потреби тактичної медицини.

Відкриття виставки відвідали голова Прилуцької РДА Володимир ЧЕРНОВ, селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА, директор навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ, підполковник поліції Оксана Кульчицька, колеги загиблого з поліції та жителі громади. Оксана КУЛЬЧИЦЬКА розповіла, що в академії є музей досягнень студентів та випускників навчального закладу. Сергію БОЖКУ там виділено почесне місце.

До заходу долучились гурти "Хорея Козацька" та "Щука-Риба". Юрій Фединський, бандурист та композитор американського походження, виступив під акомпанемент народного струнного щипкового музичного інструменту торбан власного виробництва.

Виставка триватиме до 18 серпня. Тож запрошуємо бажаючих відвідати виставку, вшанувати загиблого героя та долучитися до благодійної акції збору коштів для ЗСУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь