Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Вітання з Днем Варви

Дата: 17.09.2023 12:23
Кількість переглядів: 54

Дорогі жителі Варвинської громади!

17 вересня наша громада відзначає 80 річницю визволення Варвинщини від нацистських окупантів та День Варви. У цей день згадуємо і вшановуємо пам'ять всіх чиї життя забрала Друга світова війна, уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, низько вклоняємося тим, хто на своїх плечах виніс тягар війни та піднімав країну з руїн у повоєнні роки. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була ця війна. Усі ми впевнені, що той хто захищає свою землю завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. З почуттям глибокої поваги дякуємо воїнам за героїзм, мужність, витримку, які вони проявили у тяжкі роки війни. Низький уклін за подвиги, пам'ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.

У ці пам’ятні дні хочеться побажати усім, хто пережив жахи війни, здоровя та довгих років життя. Нехай неоціненний подвиг та життєвий досвід завжди слугують молодому поколінню та сучасним українським воїнам прикладом стійкості, відданості, мужності, незламності, сили дух, любові до рідної землі.

Вічна пам'ять загиблим під час Другої світової війни, безмежна шана воїнам, які віддали свої життя за Батьківщину. Слава Героям України!

На жаль, сьогодні День Варви відзначається і відчувається не так, як завжди. Відсвяткувати яскраво цей день  нам не дозволяє війна і російські окупанти. Разом зі Збройними Силами України виборюємо право на вільне життя і стоїмо сьогодні, тримаючи кожен свій фронт – за наступні свята, за концерти і виставки, за веломарафони і танцювальні флешмоби, за спортивні змагання і урочитсі паради.

Бажаємо усім натхнення, сили спротиву і вогню у серці для невтомної боротьби! Тримаймося один одного – так ми обов’язково переможемо.

З повагою

Депутатський корпус селищної ради,

виконавчий комітет

 

Селищний голова                                                         Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь