Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Грамота Верховної Ради України

Дата: 10.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 108

Фото без описуСьогодні під час робочої поїздки в громаду, депутат Верховної Ради Валерій ЗУБ вручив Грамоту ВРУ голові ветеранської організації Варвинської СТГ Марії КАЧАЄВІЙ. 

Марія Микитівна в липні 2004 року була обрана головою районної ради ветеранів війни та праці. Загальний трудовий стаж складає 37 років, стаж роботи головою ветеранської організації складає 19 років. Після утворення громади, організацію перейменували у ветеранську організацію Варвинської СТГ, проте голова не змінилась і впевнено продовжує свою роботу і зараз.

За час роботи на посаді голови ради зарекомендувала себе відповідальною, ініціативною. Сумлінно виконує свої обов’язки, вміло організовує роботу ради.

За час головування Качаєвої М.М. ветеранська організація пройшла шлях становлення, утвердження нових форм і методів роботи, організаційно зміцніла та оновилася, набула значного досвіду та перемог і є найбільш чисельною, авторитетною громадською організацією в Чернігівській області.

Вона дбає про збереження та зміцнення первинних ветеранських організацій, підвищення їх ролі у забезпеченні соціально-правового захисту людей поважного віку.

Наряду з виконанням адміністративних та господарчих обов’язків активно займається творчою роботою, а саме організувала студії рукоділля «Бісерне сяйво», «Чарівна нитка» - учасники яких постійно беруть участь у районних, в містах Прилуки, Києві, в селі Сокиринці Срібнянського району, селах Журавка, Світличне, Калиновиця, Озеряни Варвинського району Чернігівської області виставках декоративно-прикладного мистецтва, а також у шоу-програмі Першого національного каналу «Фольк-мюзік»; жіночий клуб «Золота пора»; групу «Здоров’я».

Марія Микитівна веде активну волонтерську діяльність. Разом з учасниками гуртків плете теплі шкарпетки та рукавиці, які через волонтерів передають військовим.

З відзнакою її привітала і селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА.

Щиро вітаємо з високою нагородою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь