A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

єРобота: від пошиття на замовлення до створення власного бренду

Дата: 27.11.2023 14:00
Кількість переглядів: 48

Фото без описуЗавдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» чернігівка Тетяна Мигда започаткувала свій бренд чоловічого та жіночого одягу «ТаМі», який продає у власних магазинах та інтернет-магазині. Так, їй вдалося не лише відкрити новий напрям діяльності, а й об’єднати два діючі бізнеси – торгівлю та швейну справу.

За 20-річний досвід підприємницької діяльності в сфері торгівлі одягом та іншими промисловими товарами Тетяна досконало вивчила потреби та вподобання покупців. Водночас 5-річне керування власним швейним цехом, що шиє вироби на замовлення, допомогло їй почувати себе «як риба у воді» і в цій сфері. На реалізацію задуму не вистачало лише грошей, і тут у пригоді стала державна програма «Власна справа». Саме за кошти мікрогранту підприємниця придбала обладнання для нового цеху, сировину та матеріали для створення власних колекцій.

Колектив Тетяни із шести працівників поповнився ще двома: закрійницею та продавчинею. Працевлаштування цих людей стало можливим завдяки програмі «Власна справа». Адже створення нових робочих місць – є однією з головних вимог для отримання мікрогранту.

«Ми шиємо одяг для українських жінок та чоловіків, який за якістю є кращим, ніж китайський, та доступний за ціною. Ставка на верхній одяг батальних розмірів. Щоправда, є у моїх колекціях і сукні, блузки, светри, спортивні костюми тощо. Шиємо за власними відпрацьованими лекалами, тому вироби ідеально сідають по фігурі. «ТаМі» чисто український бренд, бо навіть матеріали та фурнітуру для виробів цієї торговельної марки закуповуємо в Україні. Паралельно працює й цех, який шиє вироби на замовлення».

Детально про програму «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» читайте тут https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь