Варвинська селищна рада
Чернігівської області

День української пісні у Варвинському ліцеї № 1

Дата: 06.12.2023 13:53
Кількість переглядів: 34

Концерт, присвячений дню Збройних Сил України, розпочався піснею «Народна» у виконанні Поліни Каленіченко та Олександри Пінчук. Українська пісня – райдужна душа нашого народу. Це довели піснею «Люди» дівчата з 6-А класу (Філоненко Аліна, М’якота Крістіна, Вівденко Марія, Каленіченко Поліна, Лисенко Аліса ).

Як завжди, весело й гучно виступили учасниці гурту ложкарів «Мальдіви» (Гінц Анна, Гріхно Ольга, Квас Настя, Коротун Євгенія, Момот Софія,Пуць Катя, Мороз Анна, Стеценко Вікторія, Чорной Настя ) . Уперше на цій сцені звучала скрипка в умілих руках Марії Вівденко та Каміли Лисих. Своєю піснею «Українські дівчата» Євгенія Коротун, Вікторія Горбатенко, Настя Гінц та Настя Чорной довели, що Україна – країна вродливих, чарівних дівчат.

Перші кроки на шкільній сцені зробили Світлана Собіневська та Лоліта Олефір, які виконали музичні твори на улюбленому музичному інструменті.

Тепло глядачі приймали виступ Василя Долинного з піснею «Маніфест». «Цінувати життя» ще раз закликали Поліна Каленіченко, Вероніка Стеценко та Олександра Пінчук. Завершенням концерту стала пісня «Меч Арея» у виконанні Василя Долинного в дуеті з вчителем музики Михайлом Борисовичем Мусіякою.

А всим цим дійством вміло керували ведучі – Денис Коцюра та Анна-Марія Юрченко (для них теж це був дебют на шкільній сцені).

Пишаємося своїми учнями! Дякуємо Силам оборони України за можливість навчатися, проводити заходи, заряджені атмосферою патріотичного єднання! Віримо в ПЕРЕМОГУ! Слава Україні! Слава Героям!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь