A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ДЕВАЙСИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 02.02.2024 12:23
Кількість переглядів: 65

У зв’язку з зацікавленістю представників активної громадськості щодо розподілу планшетів, які отримали заклади загальної середньої освіти від Франції (регіон Іль-де-Франс), надаю роз’яснення даної ситуації.

Управлінням освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації було надіслано запит на всі відділи освіти Чернігівської області щодо потреби дітей пільгових категорій у комп’ютерній техніці у разі організації освітнього процесу в онлайн форматі. Не виключенням стала і Варвинська громада. До числа пільгових категорій, зазначених у запиті, належали діти із числа внутрішньо переміщених осіб, діти з малозабезпечених сімей, особи з інвалідністю, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей.

Відділом освіти Варвинської селищної ради було направлено даний запит на всі заклади загальної середньої освіти. Відповідно до цього директорами шкіл було сформовано потребу у забезпеченні комп’ютерним обладнанням у разі організації дистанційного навчання дітей для кожного закладу окремо. Дана інформація доведена до відома Управління освіти і науки Чернігівської ОДА для організації подальшої роботи.

Саме завдяки співпраці Управління освіти і науки з регіоном Іль-де-Франс заклади освіти нашої громади отримали 120 цифрових планшетів.

Перерозподіл планшетів між загальноосвітніми школами здійснювався Управлінням освіти і науки Чернігівської ОДА.

Отримані девайси знаходитимуться на балансі закладів освіти. Вони можуть використовуватися під час уроків, а у разі організації освітнього процесу в дистанційній формі, за потребою будуть надаватися дітям перелічених вище категорій на тимчасове користування вдома.

Сподіваємося, що освітній процес не тільки у нашій громаді, а й у всіх закладах освіти нашої країни буде організовано виключно у очному форматі.

Всім мирного неба! З вірою в Перемогу та Збройні Сили України!

Любов Лущик, начальник відділу освіти

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь