A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Права місцевих рад у земельних відносинах: Варвинська громада пройшла тренінг від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 06.03.2024 10:37
Кількість переглядів: 156

  29 лютого перший заступник селищного голови Віктор ГАРМАШ, в.о. начальника відділу регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Юлія ЛЕМІШ, завідувачка юридичного сектору Яна БІЛЯЄВА взяли участь у тренінгу, який проходив у Києві.


   Посадовці здобули теоретичні та практичні знання законодавства, які допоможуть збільшити надходження до бюджетів громад, забезпечити своєчасну і повну сплату земельного податку та орендної плати, а також запобігати нецільовому використанню земельних ділянок та інших порушень у цій сфері.
  Тренінг на тему: «Забезпечення прав місцевих рад у сфері земельних відносин. Організація претензійно-позовної роботи», проходив у рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI).
    Спікерами заходу були Роман Романко, експерт з управління активами та земельними ресурсами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Олена Гуленко, фахівчиня із нормативно-правових питань Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Ганна Бабкова, керівниця Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Яна Брусенцова, експерт по взаємодії з органами місцевого самоврядування Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Висловлюємо вдячність організаторам заходу за дієву та важливу теоретичну та практичну складові тренінгу, підтримку та допомогу нашій громаді. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь