A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинська громада - учасник проекту «Security Compact»

Дата: 22.03.2024 12:30
Кількість переглядів: 102

Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» реалізовує проєкт «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

У рамкаж проєкту для співпраці було відібрано 20 громад із Сумської та  Чернігівської областей, серед них і Варвинська громада.

Спільно з представниками громад буде підготовлений «План безпеки для громади» та надаватиметься комплект першого реагування у вигляді тривожного антивандального кейсу, що включатиме резервне живлення, компактний вогнегасник та аптечку тактичної медицини (першої домедичної допомоги), а також буде проведено комплексне навчання відповідальної особи за безпеку в громаді.

Будуть створені матеріали для навчальної кімнати з безпеки, у вигляді медіа-матеріалів, зокрема, відеороликів та постерів з безпеки.

Проведуть офлайн та онлайн навчання в кожній громаді за 4 напрямками: фізична безпека, перша домедична допомога, психологічна стійкість та протидія інформаційним впливам та цифрова безпека. 

Закуплять портативні електростанцій потужністю до 1,5 кВт (мобільні та малошумні), які будуть передані на баланс громади для швидкого реагування та координації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь