A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

У Антонівці замінили водонапірну вежу. Попередня з роками стала як решето...

Дата: 18.04.2024 12:40
Кількість переглядів: 17

186 “латок” за час його “каденці” довелося накласти на одну із двох зношених водонапірних веж, що забезпечують водопостачанння у Антонівці, розповідає староста Антонівського старостинського округу Анатолій МАКІЄНКО. Більш ніж 40-річна металоконструкція по вул. Молодіжна досягла стану “решета”, тож надалі забезпечувати безперебійне водопостачання для сільчан можна було, хіба що виконавши її повну заміну.

Староста звернувся за допомогою до громади і її голова Валентина Саверська-Лихошва, заступники голови, начальник фінансового відділу Марина Кузьмич, депутатський корпус знайшли можливість зреалізувати цей важливий для сільчан інфраструктурний проєкт, передбачивши фінансування і провівши процедуру закупівлі обладнання.

Селищний бюджет профінансував придбання і встановлення нової башти Рожновського на суму 388 тис. грн, роботи швидко і якісно виконав підрядник з Умані, а місцеві сільгоспвиробники – СТОВ “Цукровик”, Олег Комар допомогли технікою.

Особистою працею підсобили сіль­чани Максим Безміліцин, Григорій Михай­ленко (Тилимин), Володимир Панасюк, Сергій Дем­ченко, Григорій Жежела. Смачні обіди для працівників готували Валентина Білик, Віра Михайленко, Ольга Онокало, Галина Скуйбіда.
– Щира подяка від імені старостинського округу, від мешканців села всім, хто долучився до такої важливої справи, – наголошує Анатолій Петрович. – Адже незаперечна істина – вода для людини – то основа життя.

А увінчав нововстановлену вежу наш державний жовто-блакитний прапор – як символ того, що українське село – колиска нації, живе і буде жити. Його встановили два сміливці С. Демченко та В. Панасюк.

Є. Зима, фото з архіву старостату

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь