Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Громада попрощалася з загиблим Захисником

Дата: 30.05.2024 15:35
Кількість переглядів: 85

30 травня Варвинська громада попрощалася із загиблим Героєм, Захисником рідної землі, який поклав своє життя за незалежність і свободу Батьківщини БОРСУКОМ ОЛЕКСАНДРОМ ОЛЕКСІЙОВИЧЕМ.

Народився 23 червня 1983 року в смт Варва.

У 2000 р. закінчив Варвинську ЗОШ №1. Далі продовжив навчання в Прилуцькому гідромеліоративному технікумі, у 2010 році заочно здобув спеціальність «Системи управління і автоматики» інженер-електрик у Сумському державному університеті.

Працював Борсук О. О. у структурних підрозділах ПАТ «УКРНАФТА». З 2004 по 2020 роки електромонтером НГВУ «ЧЕРНІГІВНАФТОГАЗ». Деякий час працював за кордоном. З вересня 2022 року влаштувався приладистом у секторі метрології Гнідинцівського ГПЗ.

04.10.2022 року Олександр Олексійович був мобілізований на захист України до ЗСУ. Проходив солдат службу у військовій частині 7285А на Донеччині. При виконанні бойового завдання 26 травня 2024 року Борсук О. О. загинув в населеному пункті Очеретине.

Поховали захисника на кладовищі у Варві. З вшанувальним словом до присутніх звернулася селищний голова Валентина Саверська-Лихошва. Поминальну службу проводив отець Леонід, настоятель Хресто-Воздвиженського храму ПЦУ.

Без рідної людини, підтримки та опори залишилися батько - Олексій Григорович, мама - Ганна Михайлівна, старший брат Руслан.

Висловлюємо щирі співчуття родині. Поділяємо біль невимовного горя.

Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу державу від російського окупанта.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь