Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Протидія домашньому насильству

Дата: 06.06.2024 10:42
Кількість переглядів: 83

Днями, для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, представницями Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги від ГО «Інноваційні соціальні рішення», психологом Аліною Ященко та соціальним працівником Людмилою Небрат проведено захід щодо запобігання домашньому насильству. Суб’єктів пробації Прилуцького РС № 3 ознайомили з поняттям «насильство», а також розповіли про види насильства та відповідальність, яка передбачена за скоєння таких злочинів. Вони зосередила увагу підоблікових на протидії психологічному та фізичному домашньому насильству, а також на причинах поведінки учасників насильства. Окрім цього, обговорили ефективні техніки взаємодії сторін в конфліктних ситуаціях. Були надані практичні рекомендації суб’єктам пробації як уникнути ситуації насильства, та як навчитися говорити про це.

 Учасникам заходу наголосили про те, що отримати консультацію можна щодня за телефоном 050-527-58-84. Стаціонарні консультування проводяться в приміщенні Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, яка знаходиться за адресою: смт Варва, вул. Шевчека, 35 (другий поверх колишнього готелю «Берізка»).

Аліна Бородай,

провідний інспектор

Прилуцького районного сектору № 3

філії Державної установи «Центр пробації

в Чернігівській області

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь