Варвинська селищна рада
Чернігівської області

«Гнідинці-Агро» переможець регіонального етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023»

Дата: 20.06.2024 16:52
Кількість переглядів: 51

Відбулась робоча поїздка виконуючої обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяни Рубан до Прилуцького району.

У приміщенні Прилуцької ДПІ проведено зустріч з керівництвом ТОВ «Гнідинці-Агро». Підприємство стало переможцем регіонального етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023».

Тетяна Рубан привітала засновника підприємства ТОВ «Гнідинці-Агро» Миколу Бойка та першого заступника Варвинського селищного голови Віктора Гармаша і вручила почесну відзнаку «Сумлінний платник податків у аграрній галузі». Тетяна Рубан подякувала платникам за плідну роботу, високі досягнення у діяльності в аграрній галузі та сумлінну сплату податків, що особливо важливо для допомоги ЗСУ.

У рамках робочої поїздки проведено оперативні наради з керівниками Прилуцької, Варвинської, Талалаївської, Ічнянської та Срібнянської ДПІ. Перед керівниками податкових інспекцій поставлені завдання надання якісних послуг платникам податків, які перебувають на обліку в ДПІ, підтримання дієвої співпраці з місцевими громадами. Тетяна Рубан закликала керівництво територіальних громад разом дбати про наповнення місцевих бюджетів та інформувати податкову про факти ухилення від сплати податків і використання неоформленої праці на територіях громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь