Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинська територіальна громада перемогла у конкурсному відборі для створення літніх клубів

Дата: 24.06.2024 09:42
Кількість переглядів: 85

Таку можливість надав швейцарсько-український проєкт DECIDE, а саме перемога у конкурсному відборі територіальних громад для створення таких клубів у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs 2024 " Ми вдома - ми в Україні".

За результатами відбору наша громада потрапила в групу 27 переможців з 350 учасників.

Обов'язковим елементом таких клубів є освіта для демократичного громадянства, освіта з прав людини, медіаграмотність та безпека. А також надання психологічної підтримки через активності по артерапії, ігри та квести з історії громади, спортивні ігри та вправи, квести щодо здорового харчування та здорового способу життя.

Літні клуби є одним з найочікуваніших подій для дітей та підлітків, адже вони не лише надають можливість відпочити від навчання а й стають особливим місцем де можна розвивати навички та досліджувати світ навколо.

  Щодня протягом двох тижнів з 9:00 до 13:00 під наглядом педагогів - організаторів діти мандруватимуть різними локаціями: ходитимуть на цікаві екскурсії, дитячу йогу, рухливі ігри та творчі заняття. Діти отримають безкоштовно одноразово не гаряче харчування.

  Організатори проєкту надали спортивний інвентар, набори розвиваючих ігор та книжок, канцтовари, шатер, обладнання та безкаркасні меблі, для проведення незабутнього відпочинку наших дітей. Команда освітян вже розпочала підготовку і проходять навчання. Вже у вівторок ми стартуємо. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь