Варвинська селищна рада
Чернігівської області

У Варвинській громаді розпачилися тренінги, організовані в рамках проєкту «Security Compact»

Дата: 03.07.2024 14:50
Кількість переглядів: 80

У Варвинській громаді розпачилися тренінги, організовані в рамках проєкту «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях».  

3 липня громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку»  провела у Варвинській громаді перший тренінг з надання фізичної безпеки. Усі знання та навички, отримані під час проєкту учасники зможуть використовувати на практиці та ділитися знаннями з іншими. Загалом, таких тренінгів буде чотири: фізична безпека, перша домедична допомога, психологічна стійкість і протидія інформаційним впливам та цифрова безпека.

Цей проєкт впроваджується в рамках грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який заадмініструється ІСАР Єднання за підтримки фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами. Метою проєкту є посилення стійкості громад до впливу окупації та військових дій шляхом підсилення безпекових елементів громади і її представників та підтримка процесів довготривалої безпеки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь