Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Чому важливо платити за розподіл газу?

Дата: 22.07.2024 16:21
Кількість переглядів: 45

Усі ми шукаємо комфортні умови життя і для кожного з нас вони свої – м’яка постіль, тепла квартира, велике ліжко, смачна вечеря. У гонитві ми часто не помічаємо кропітку роботу сотень спеціалістів, які об’єднані задля створення цих благ. Маленький блакитний вогник – той, завдяки якому можна приготувати сніданок, обід, вечерю; той, що завжди з нами; той, що забезпечує домівки теплом та затишком.

Вчасна оплата послуги розподілу газу – це підтримка. Підтримка енергетичного сектору, підтримка газовиків, які попри ворожі обстріли залишаються на своїх місцях та працюють 24/7. Нині підтримка кожного українця важлива для нас!

Нагадуємо, що сплатити за послугу розподілу природного газу потрібно до 20-го числа поточного місяця!

Для цього не потрібно стояти в чергах за аномальної температури, що перевищує позначку 35 ℃, у відділеннях Укрпошти чи у касах банків – на допомогу приходять онлайн-сервіси.

Наприклад, особистий кабінет «Газмережі», де сплатити за розподіл можна всього у 2 кліки https://my.grmu.com.ua/login.

А також для оплати послуги розподілу ви можете використовувати сервіси інтернет-послуг "Ощад 24", "ПриватБанк" та Монобанк та сервіси онлайн-платежів EasyPay.

До речі, за статистикою застосунками «Приват24» та «Ощад 24/7» користуються понад 70% наших споживачів. Спробуйте і ви!

Онлайн-сервіси рятують від спеки та економлять час!

Довідка: З 1 грудня 2023 року розподіл природного газу споживачам Чернігівської області здійснює Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Компанія забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Окрім того, Чернігівська філія «Газмережі» надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання, здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104. Основний пріоритет підприємства – комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу 24/7.

За інформацією прес-центру Чернігівської філії «Газмережі»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь