Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Вітаємо з днем медичного працівника!

Дата: 26.07.2024 14:48
Кількість переглядів: 50

День медика, або День медичного працівника - професійне свято всіх працівників сфери охорони здоров'я. Щороку всіх українських медиків вітали в третю неділю червня. Але з 2023 року дата свята змінилася - День медика в Україні тепер відзначають 27 липня. 

День медика - це можливість висловити подяку і повагу за їхню важку працю, витривалість, терпіння і доброту.

Те, що ви, дорогі медичні працівники, робите для людей, неможливо переоцінити. Тому що ви допомагаєте людям жити повноцінним життям і дуже часто просто рятуєте життя! Вітаємо вас із Днем медичного працівника і бажаємо величезних успіхів у вашій благородній і такій необхідній праці. Бажаємо вам поваги і любові колег і пацієнтів, довгих і щасливих років життя, міцного здоров'я, душевного тепла і любові! Нехай не охолонуть ваші серця, а завжди будуть співчутливими і гарячими!

Також не забуваймо, що зараз на Чернігівщині реалізується проєкт з відновлення медичних послуг у деокупованих та віддалених громадах. На разі, мова йде про Варвинську, Срібнянську та Талалаївську громади. У складі кожної медичної команди працює сімейний лікар, якому можна задати всі питання щодо свого здоров'я. 

Мобільні медичні команди працюють у Варвинській громаді — щовівторка, Талалаївській — щосереди,  Срібнянщина зустрічає лікарів кожного четверга.  

Також нещодавно на території цих громад почав діяти сервіс підвозу пацієнтів на подальше обстеження, лікування в місцеву районну лікарню або обласну. Адже населені пункти, в яких реалізується проєкт із наближення медичних послуг є досить віддаленими і громадський транспорт не завжди може стати в нагоді людям. Для цього необхідно прийти на прийом до лікарів мобільних медичних команд пройти відповідні обстеження та з'ясувати всі деталі цієї послуги.

Записатися на прийом до представника мобільної медичної команди та задати всі уточнюючі питання можна за телефоном у Талалаївській громаді +380995648152, у Варвинській громаді +380502096654, у Срібнянській громаді +380963841492.

Мобільні медичні команди працюють в межах проєкту «Інновації для подолання епідемії ВІЛ» за підтримки USAID. Напрям відновлення доступу населення Варвинської, Срібнянської та Талалаївської громад до медичних та психосоціальних послуг впроваджує благодійна організація «Чернігівська МЕРЕЖА».

За повідомленням пресслужби проєкту

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь