Варвинська селищна рада
Чернігівської області

РОГАЛЬОВ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ

Дата: 27.10.2023 10:31
Кількість переглядів: 105

Фото без опису Народився 3 січня 1978 року у Прилуках. Згодом сім’я переїхала до Варви, де чоловік начався у місцевій загальноосвітній школі. Далі вступив до Ніжинського агротехнічного коледжу на спеціальність «Виробництво електронно-обчислювальної техніки». Продовжив навчання у Сумському державному університеті на спеціальності «Енергетичний менеджмент».
З листопада 1997 по червень 1999 проходив строкову військову службу.


Працював електромонтером у ПАТ «Укртелеком», енергетиком на приватних підприємствах: ТОВ «Лідер», ТОВ «Форест», «Елеватор Агро», ПАТ «Завод залізобетонних конструкцій Світлани Ковальської». Останні роки працював за кордоном.
У 2014-2015 роках стояв на захисті держави в зоні проведення АТО. З початком повномасштабного вторгнення чоловік повернувся з-за кордону і став до лав ЗСУ.
Службу ніс у званні сержанта на посаді командира відділення регламенту та ремонту електроспецобладнання ремонтного взводу бронетанкової техніки ремонтної роти батальйону матеріально-технічного забезпечення в/ч А4722. Мав позивний «Волноваха».
У ході виконання бойового завдання, отримавши вогнепальні поранення, несумісні з життям, у результаті артилерійського обстрілу противником населених пунктів Роботино та Мала Токмачка Запорізької області 12 серпня 2023 року сержант Олександр Рогальов загинув.
Олександр Рогальов був відзначений нагрудним знаком «Учасник АТО», відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», медаллю «Ветеран війни» та відзнакою «За службу державі».
Похований 11 жовтня  2023 у Прилуках на місцевому кладовищі. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь