A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Пенсійного Фонду

Для надання додаткової підтримки на придбання твердого палива одержувачі житлових субсидій і пільг мають надати згоду на збір, передачу та обробку персональних даних

Уряд визначив, що для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів, одержувач житлової субсидії / пільги має надати згоду на збір, передачу та обробку своїх персональних даних та даних членів домогосподарства (постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“).

09:25 28.11.2023

Одержувачі житлових субсидій та пільг отримають додаткову підтримку на придбання твердого палива

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“. 

10:25 21.11.2023

Куди потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві подати заяву для отримання предметів особистої гігієни?

Щомісячна грошова компенсація на придбання предметів та засобів особистої гігієни, санітарно-гігієнічних засобів, а також засобів догляду, продуктів харчування, одягу, взуття та інших предметів першої необхідності належить до соціальної послуги натуральної допомоги, яка надається потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві. 

10:43 14.11.2023

Запитуєте – відповідаємо

Чи призначать житлову субсидію, якщо домогосподарство має заборгованість зі сплати комунальних послуг?

11:46 10.11.2023

Разом ми сильніші! Разом переможемо!

Колектив Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області продовжує збирати допомогу нашим воїнам, які зараз на передовій. Нещодавно ми отримали новий запит від наших Захисників. Тож всі небайдужі взяли  участь у благодійному проєкті «Допоможи  захиснику».

11:46 10.11.2023

На Чернігівщині обговорили підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України за 9 місяців 2023 року

27 жовтня п.р. відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області за участю керівників структурних підрозділів та сервісних центрів (в режимі онлайн).

10:37 31.10.2023

Контактна інформація

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області: -    адреси, графіки роботи та номери телефонів «гарячих» ліній сервісних центрів Головного управління; -    графік особистого прийому громадян керівництвом та керівниками самостійних структурних підрозділів Головного управління; -    графік прийому громадян фахівцями Головного управління на віддалених  робочих місцях (на жовтень).

10:50 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь