A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З сьогоднішнього дня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

12:29 03.12.2021

Щомісячні страхові виплати для потерпілих і їх родин зросли на 15,5%

Середній розмір щомісячної страхової виплати від Фонду соціального страхування України для потерпілих на виробництві, зокрема для медиків внаслідок гострого профзахворювання на COVID-19, і членів їх родин склав 4,4 тисячі гривень за підсумками 10 місяців 2021 року.

08:39 01.12.2021

Галузь охорони здоров’я стала найбільш небезпечною через пандемію COVID-19

Майже 74% осіб, які постраждали внаслідок нещасного випадку під час виконання посадових обов’язків за підсумками ІІІ кварталів 2021 року, є працівниками галузі охорони здоров’я. Більшість з них постраждали через гостре професійне захворювання на COVID-19.

15:04 29.11.2021

У номері е-лікарняного збільшується кількість знаків – це не впливає на формування заяви-розрахунку

З початку впровадження в Україні електронних лікарняних їх вигляд набув суттєвих змін – збільшився доступний для перегляду обсяг інформації, з’явились додаткові позначки і змінились різновиди статусів. А розмір унікального номеру е-лікарняного, який раніше складався з 12 знаків, не лише збільшився до 19, починаючи з жовтня, але й продовжує рости.

15:03 29.11.2021

Фахівці Фонду відповіли на питання бухгалтерів і роботодавців щодо роботи з е-лікарняними

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?

09:25 25.11.2021

Відбулось перше засідання нового складу правління Фонду

Сьогодні, 18 листопада, відбулось перше засідання нового складу правління Фонду соціального страхування України. Головою правління Фонду було одноголосно переобрано першого заступника Міністра соціальної політики Євгена Котика. Заступниками голови правління обрано Наталію Землянську (від сторони застрахованих осіб) і Володимира Цветова (від сторони роботодавців).

09:25 25.11.2021

Верховна Рада розширила страховий захист за кошти держбюджету на медиків приватних лікарень

Фонд соціального страхування України здійснить одноразові страхові виплати за кошти державного бюджету у разі смерті або набуття інвалідності внаслідок профзахворювання на COVID-19 для медичних працівників закладів охорони здоров’я усіх форм власності та ФОП. Здійснення виплат буде розпочато після внесення відповідних змін до постанови КМУ від 17.06.2020 № 498.

09:24 25.11.2021

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за жовтень у повному обсязі

Фонд соціального страхування України учора, 16 листопада, завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за жовтень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

09:23 25.11.2021

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за жовтень у повному обсязі

Фонд соціального страхування України учора, 16 листопада, завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за жовтень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

08:35 18.11.2021

Фонд профінансує декретну допомогу, незважаючи на відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Фонд соціального страхування України здійснить фінансування допомоги по вагітності та пологах незалежно від того, чи було застраховану особу відсторонено від роботи через відмову від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

08:47 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь