A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Діти –це наше щастя

Дата: 22.03.2019 14:06
Кількість переглядів: 960

20 березня весь свiт вiдзначав Мiжнародний день щастя. Таке рiшення прийняла Генеральна Асамблея ООН. Пропозицiю щодо вiдзначання Мiжнародного Дня Щастя, висунуту представниками королiвства Бутан, одноголосно пiдтримали всi 193 члени асамблеї.

Дата святкування була обрана не випадково. 20 березня – День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi и сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi.

У Варвинській об’єднаній територіальній громаді за ініціативою Служби у справах дітей і сім’ї Варвинської селищної ради (начальника Служби Прокопенко І.І.) та за фінансової підтримки заступника голови Аграрної партії України, депутата обласної ради Сергія Гайдая організовано виставка творчих художніх робіт та народно-прикладного мистецтва учнів комунальних закладів ЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинського ліцею № 1» та «Варвинського ліцею № 2», Леляківського ЗЗСО І ст. – гуртківців комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Варвинської селищної ради, ЗДО «Джерельце» на тему «Як мало для щастя потрібно».

Виставка розміщена в приміщенні Варвинської селищної ради з 20 березня 2019 року та триватиме до 25 березня 2019 року. 22 березня відбулося підведення підсумків виставки, на які були запрошені всі учасники.

Життя прекрасне та дивовижне. Кожна людина в світі має бути щасливою. Щасливі люди - запорука гармонії та злагоди у світі.

Нагадати про щасливі миттєвості людського життя, побажати любові, успіху та гарного настрою нашим відвідувачам , близьким та зовсім незнайомим людям і це все відобразити в свої роботах -мета свята.

З привітальним словом виступила заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тамара Дейнека, начальник Служби у справах дітей і сім’ї Варвинської селищної ради Ірина Прокопенко. Подякою Варвинського селищного голови були нагороджені за групові роботи творчі колективи гуртків ЦДЮТ «Фантазія», «Чарівна намистинка», «Перлина» та «Веселкова майстерня» (керівник Скнарь С.М.), а всі діти – учасники на згадку про свято отримали в подарунок чудових рум’яних жайворонків, спечених умілими майстринями,  гарні побажання, вислови про щастя, смачні солодощі та пісню від учениці 6-Б Ліцею № 1 Маргарити Щербак.

Гарне започаткування, яке визначить чисті помисли, чесні дії, щирі почуття мешканців громади і об’єднає однодумців. Організатори прагнули довести всім, що наша громада небайдужа до щастя наших дітей і її мешканців, щоб діти відчули повагу, захист, підтримку, і що Щастя не розділяється на чуже і власне, воно єдине.

Якщо щастя десь поруч, то його треба плекати,

І зустрічатися частіше поглядом, щастя – буде всім нагородою.

Нехай очі запалюють,  нехай Щастя – залітає в кожний будинок.

Свято міжнародне, відзначай його вільно,

Щастя міцно обійми і вже не відпусти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь