A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

8 січня 2020 року на базі Варвинського ліцею

Дата: 11.01.2020 10:42
Кількість переглядів: 989

«Якщо ми будемо вчити сьогодні так, як ми вчили вчора, ми вкрадемо у наших дітей завтра» саме цим месенджером ознаменували наші початківці потребу в зустрічі зі своїми колегами, вчителями початкових класів КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №2», яка відбулася 8 січня 2020року на базі  КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1». Освітяни  обох ліцеїв зібралися аби обговорити актуальну нині тему  «Нова українська школа – реалії,  здобутки, перспективи…»

Фото без опису

Зустріч  розпочалась з виступу завідуючої методичним кабінетом  відділу освіти, дітей молоді та спорту  Варвинської селищної ради  Неділько Л.І., яка акцентувала увагу присутніх, що головне завдання НУШ – підготувати компетентну особистість. І головним агентом змін є творчий учитель, який має змінити підходи до навчання та змісту освіти, адже саме сучасний  вчитель - натхненний творець Нової української школи!

Фото без опису

Родзинкою зустрічі початківців став майстер-клас за темою: «Впровадження критичного мислення на уроках у початкових   класах» провела Стрижак Г.А., вчитель 2-А класу КЗЗСО І-ІІІ ступенів« Варвинський  ліцей №1». Вчителі початкових класів на практиці детально розглянули одну з педагогічних  технологій “Джирсоу

Фото без опису

та на декілька хвилин стали здобувачами освіти і занурились  таємний світ пізнання природних явищ. Саме ця вправа спонукає до розвитку критичного мисленняОсобливий інтерес викликав у освітян  також один із найпродуктивніших сучасних методів навчання – «Сторітелінг»

Фото без опису

Майстер-клас з проблеми “Квестова технологія” викликав жвавий інтерес та зацікавленість присутніх, який провела Філоненко Л.М., вчитель 1-Б класу, КЗЗСО І-ІІІ ступенів « Варвинський  ліцей №1». Працюючи у командах, педагоги, як учні,  мандрували зупинками, виконували цікаві завдання: розгадували ребуси, попрацювали над тестами, склали словничок вчителя НУШ,  порівняли СУШ і НУШ (вправа «Кола Вена»). Цікаво та креативно підготувала і провела рухливу розминку вихователь ГПД КЗЗСО І-ІІІ ступенів « Варвинський  ліцей №1» Хілобок Я. А. На завершення засідання методичного об’єднання присутні склали портрет сучасного вчителя та презентували його та отримали призи за успішне проходження зупинками та виконання завдань.

Фото без опису

Заняття було наповнено змістовною та плідною працею, надало вчителям нових сил та натхнення в подальшій педагогічній діяльності. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь