Варвинська селищна рада
Чернігівської області

О Г О Л О Ш Е Н Н Я! Громадські слухання

Дата: 20.02.2020 08:53
Кількість переглядів: 665

Фото без описуВідповідно до частини третьої статті 4 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення» проводяться відкриті слухання щодо цін/тарифів, їхніх складових для всіх категорій споживачів, зміну цін/тарифів за місцем надання споживачам відповідних послуг.

   Статтею 27 Статуту Варвинської селищної об’єднаної територіальної громади Варвинського району Чернігівської області, затвердженого рішенням Варвинської селищної ради від 13.12.2018 № 38-21/18отг, передбачається така форма участі громадськості у прийнятті рішень органу як громадські слухання.

   Повідомляємо, що у приміщенні залу засідань Варвинської селищної ради 26 лютого 2020 року о 16-00 відбудуться громадські слухання з питання:

   1. Про ціни/тарифи, їхні складові для всіх категорій споживачів, зміна цін/тарифів на централізоване водопостачання, централізоване водовідведення.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 25 лютого 2020 року включно у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: 17600 Чернігівська рада, смт Варва вул. Пилипенка, 3, Варвинська селищна рада; e-mail: varva@vsrada.gov.ua; контактна особа: Нечай Оксана Миколаївна, тел. (04636) 2-11-90. 

 

Запрошуються заінтересовані особи та всі бажаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь