Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Відділ освіти Варвинської селищної ради повідомляє

Дата: 12.01.2021 16:18
Кількість переглядів: 1841

До уваги педагогічних працівників, здобувачів освіти, батьків!

 

18 січня 2021 року заклади загальної середньої освіти Варвинської селищної ради розпочинають освітній процес після зимових канікул.

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2»; листа МОН України від 15 грудня 2020 року № 1/9-692 «Про затвердження карантинних обмежень»; Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 08.09.2020 р. № 1115, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 з 18 по 24 січня 2021 року запроваджується особливий режим роботи закладів загальної середньої освіти в умовах посилених карантинних обмежень. 

Освітній процес буде запроваджуватись із використанням технологій дистанційного навчання. Синхронний режим взаємодії між учнями і вчителями буде відбуватися за допомогою онлайн-сервісів (ZOOM, Google Meet, Skype). Для асинхронного режиму взаємодії будуть використані групи в мережі Viber, Google Classroom, електронні скриньки учасників освітнього процесу та інші сервіси спілкування.

Обсяг навчального навантаження та використання онлайн-засобів навчання реалізуватиметься відповідно до пункту 7 розділу І Положення про дистанційне навчання та вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який вступив в дію із 01 січня 2021 року.

      Наголошуємо, що відповідно до Закону України «Про освіту» батьки є учасниками освітнього процесу й відповідальними за здобуття дітьми повної загальної середньої освіти, тому надзвичайно важливою є участь батьків у дистанційному навчанні, їхнє сприяння виконання тому, щоб дитина оволоділа освітньою програмою закладу та досягла певних результатів навчання.

     Закликаємо всіх дотримуватись карантинних обмежень та протиепідемічних заходів.

 Пам’ятайте: Ваше здоров’я – у Ваших руках!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь