A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

«Чернігівгаз» газифікував 380 нових об’єктів

Дата: 03.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 311

У 2020 році працівники «Чернігівгазу» газифікували 20 багатоповерхівок та 333 приватних будинки, забезпечивши комфортний побут для 2,5 тис сімей. Також компанія збудувала та підключила системи газопостачання на 15 промислових об’єктах загальною потужністю 6,7 тис м куб/год. Серед них – асфальтобетонний завод та зерносушильні комплекси.

«Ми надаємо увесь пакет послуг з газифікації – від моменту, коли клієнт лише подумав про те, що йому потрібен газ, і до моменту, коли він уже зміг увімкнути його і почав користуватися – те, що називається «під ключ».  Тобто це і фахові консультації, і проектування мереж, і підбір обладнання відповідно до потреб та бюджету клієнта – хай то побутовий споживач чи великий промоб’єкт. Ми будуємо внутрішні та зовнішні мережі газопостачання, вводимо їх в експлуатацію та здійснюємо пуск газу», - розповідає директор з капітального будівництва АТ «Чернігівгаз» Сергій Дорошенко.

Отримати консультації з усіх питань стосовно газифікації можна в Клієнтських просторах 104.ua, які обслуговують клієнтів АТ «Чернігівгаз».  Зараз компанія впроваджує послуги персональних менеджерів, які супроводжуватимуть клієнта на всіх етапах – від  збору потрібних документів до вибору  газового обладнання і безпосередньо пуску газу.

Із 380 приєднань, які «Чернігівгаз» здійснив минулого року, 127 були стандартними, а 253 – нестандартними. Тобто на об’єктах споживачів були індивідуальні особливості, всі їх фахівці враховували при проектуванні та будівництві мереж. Наприклад, в 16-поверховій новобудові збудували мережу газопостачання для дахової котельні.

«Чернігівгаз» має 65-річний досвід роботи, досвідчених спеціалістів та технічну базу, які дозволяють втілювати нам проекти будь-якої складності. І після того, як ми газифікували будинок чи промисловий об’єкт, ми залишаємося з нашим клієнтом і за його замовленням завжди готові забезпечити технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання, налаштування та сервісне обслуговування газового обладнання, реконструкцію мереж – тобто всі ті потреби, які можуть виникнути в ході експлуатації», - каже Сергій Дорошенко.

Споживачі обирають в якості джерела енергії саме газ, бо він  - найзручніший та найекологічніший. За даними дослідження Центру Разумкова, проведеного у 2020 році, лише 0,7% опитаних українців стикались із перериванням газопостачання і ще 3,2% мали такі випадки час від часу. Це свідчить про те, що газ залишається ще й  найстабільнішим та найнадійнішим джерелом енергії. 

Крім того, здійснюючи нові газифікації, компанія робить внесок і в розвиток інфраструктури регіону та її економіки, адже великі промислові об’єкти, які запрацювали завдяки підключенню до газових мереж, є бюджетоутворюючими.

Довідка: АТ «Чернігівгаз» - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Чернігівської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Чернігівгаз" обслуговує 357 тисяч споживачів у категорії "населення" та 2028 промислових і комунальних об’єктів.  У 2020 році АТ «Чернігівгаз» доставило 587,4 млн куб.м газу. Загальна протяжність газопроводів, які обслуговує компанія, складає  14 тис. км.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь