A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Чернігівгаз Збут запускає весняну акцію подяки: «Весна — вдвічі більше тепла!»

Дата: 11.03.2021 17:15
Кількість переглядів: 366

Що може бути приємніше, ніж отримувати подарунки? Звичайно, дарувати їх, й особливо, якщо це подяка за комфортну співпрацю. Тож, Чернігівгаз Збут дає старт новій акції «Весна — вдвічі більше тепла!» для побутових споживачів, які завчасно сплачують за газ.

Лише в лютому 2021 року понад 42 тисячі клієнтів Чернігівгаз Збут розрахувалися за спожите паливо, не чекаючи на паперові квитанції, з 10 до 15 лютого.

«Серед наших клієнтів чимало  тих, хто не накопичує борги, а розраховується за спожите паливо, тільки-но оновлюється інформація в Особистих кабінетах. Саме ці споживачі — забезпечують стабільність газопостачання всього Чернігівського регіону. Акція «Весна — удвічі більше тепла» гарна нагода подякувати нашим клієнтам не лише «на словах». Тож сплачуйте за газ, не чекаючи на платіжку, і, сподіваюсь, удача посміхнеться саме вам!» — наголосив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Щоб стати учасником акції, побутовим споживачам потрібно лише сплатити за природний газ використаний у лютому поточного року до 15 березня 2021 р. Вартість палива буде вказана у квитанціях за лютий, які з 10 березня вже доступні в Особистому кабінеті на платформі 104.ua.

Сплативши за спожите паливо в цей період, побутові споживачі автоматично потрапляють до переліку учасників розіграшу подарунків:

  • 5 переможців отримають подвоєння коштів на особовому рахунку (наприклад, сплатив 500 грн., ми зарахуємо вдвічі більше — 1000 грн.);
  • 5 переможців отримають термокружки;
  • 5 переможців отримають. тепленькі пледи.

Виграні кошти будуть автоматично зараховані на особовий рахунок споживача й можуть бути використані, як оплата за газ, спожитий у наступних місяцях.

Період проведення акції з 10 до 15 березня 2021 року.

 

З огляду на те, що банківські установи обробляють платежі протягом трьох днів після їх внесення, переможців буде обрано 18 березня 2021 року за допомогою сервісу випадкової генерації чисел random.org. Результати акції будуть оприлюднені на офіційному сайті та на

ФБ-сторінці Чернігівгаз Збут (bit.ly/3kWPCs3).

 

Виграна сума не може бути використана, як сплата за доставку газу.

 

Сума поверненню не підлягає.

 

Для отримання подарунка переможець має надати копію паспорта та ідентифікаційного коду, у разі відмови переможцем надати вказані документи, організатор проводить повторний розіграш подарунка з числа інших учасників акції.

 

Чернігівгаз Збут. Надійний та зручний для кожного!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь