A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Договір реструктуризації — цивілізований спосіб розв’язання проблем заборгованості

Дата: 25.03.2021 16:28
Кількість переглядів: 410

Станом на 01 березня поточного року заборгованість побутових споживачів ТОВ «Чернігівгаз Збут» за використане паливо зросла майже на 200 мільйонів, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року, і перевищила 735 мільйонів гривень.

«На сьогодні лише 47 % наших клієнтів повністю розрахувалися за спожитий природний газ. Це означає, що 187 тисяч клієнтів ще мають фінансові зобов’язання перед компанією. Ми з розумінням ставимося до проблем клієнтів, на чиїх рахунках накопичилися борги. І для розв’язання проблеми заборгованостей пропонуємо найбільш цивілізований спосіб — укласти договір реструктуризації боргу», — поінформував директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Головна перевага такого вирішення проблеми — можливість гасити заборгованість рівними частинами, не потрапляючи при цьому до списків боржників. Окрім того, клієнти з числа незахищених категорій, які в поточному сезоні отримують субсидії, уклавши договір реструктуризації, можуть зберегти державну допомогу для оплати комунальних послуг на наступні періоди.

Для укладення договору реструктуризації, власнику житла потрібно звернутися до представництв ТОВ «Черінгівгаз Збут» із відповідною заявою. Інформацію про точки контакту та час їх роботи можна дізнатися на офіційному сайті компанії або за телефоном 0462 616 304.

Для того, щоб взяти участь у програмі реструктуризації, споживачу необхідно надати наступні документи:

  • свідоцтво про право власності на житло;
  • довідка про склад сім’ї;
  • паспорт;
  • ІПН (індивідуальний податковий номер).

Якщо житло неприватизоване, то замість свідоцтва про право власності потрібно надати копію особового рахунку з ЖЕКу.

Головна умова участі в програмі реструктуризації заборгованості — сплата 50 % від суми простроченого платежу. Втім, у компанії наголошують, що можливе застосування індивідуального підходу.

«Фахівці компанії можуть запропонувати альтернативний термін «розстрочки» — від двох до шести місяців. Окрім того, ми готові йти назустріч клієнтам і, залежно від ситуації, пропонуємо сплатити від 30 % до 50 % боргу, що значно полегшує разове фінансове навантаження на родину», — додає Іван Луста.

Так, протягом 2020 року ТОВ «Чернігівгаз Збут» було реструктуризовано боргових зобов’язань майже на 400 тисяч гривень. У поточному році договорів уже укладено на суму більше 97 тисяч гривень.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» дякує всім клієнтам, які розраховуються вчасно, і нагадує, що робити це потрібно не пізніше 25 числа кожного місяця.

 Чернігівгаз Збут. Надійний та зручний для кожного!
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь