A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Електроенергія для бізнесу без цінових «гойдалок» - тариф «Фіксований» від ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Дата: 02.09.2021 12:43
Кількість переглядів: 238

Розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, особливо в опалювальний сезон, ТОВ «Чернігівгаз збут» який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

За умовами тарифу, щомісячну ціну електроенергії зафіксовано на весь період постачання з 1 жовтня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б, точки обліку яких не обладнані засобами погодинного обліку електроенергії на території ОЕС України.

Зазвичай, для клієнтів «Чернігівгаз Збут», віднесених до групи Б, вартість розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для постачальника на ринку на добу наперед (РДН). Це ставить споживача в рамки в постійної залежності від тенденцій РДН.

Уперше «Чернігівгаз Збут» запропонував клієнтам Тариф «Фіксований» у липні цього року. Обравши цей тариф, бізнес захищає себе від коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію до кінця року.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 10 вересня 2021 р. Клієнт може обрати найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох — передплата, подекадна оплата або ж післяплата. Про всі деталі пропозиції дізнавайтеся в менеджера, який працює у вашому регіоні:

  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);
  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;
  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05;

Довідка: ТОВ «Чернігівгаз Збут» — провідний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія більше шести років стабільно та безперебійно забезпечує українців енергоресурсами, щодня покращує сервіси та продукти для клієнтів.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу затвердженої постановою НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р. та електроенергії  затвердженої постановою НКРЕКП № 1119 від 17.06.2020 р. Ми обслуговуємо більше, ніж 350 тисяч побутових клієнтів, понад 1000 юридичних осіб та бюджетних організацій.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», який використовують 17 надійних постачальників газу та електроенергії.

 

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний і зручний для кожного!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь