Варвинська селищна рада
Чернігівської області

В День Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 15:03
Кількість переглядів: 607

 День Святого Миколая  - це світле, добре свято  яке здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри в краще майбутнє.

  Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки. Для дітей це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші і найфантастичніші дитячі мрії. А ще цього дня діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість – усе більше входить у наше життя. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого. Саме  тому традиційно, щороку голова Варвинської селищної ради вітає з цим святом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території Варвинської селищної ради. 17 грудня 2021 року у Варвинській  селищній раді  відбилися зустрічі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з головою Варвинської селищної ради Валентиною Саверською-Лихошвою. На зустріч завітали казкові герої Святий Миколай та Зима. Селищний голова щиро  вітала дітей з  святом та  вручила святкові подарунки: набори солодощів та символ  прийдешнього року – водяного тигра (м’яка іграшка).

Тож вітаємо  усіх дітлахів, зі святом! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу! Бажаємо  всім жителям громади миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь