A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Пенсійного Фонду

До уваги роботодавців! Є можливість допомогти своїм працівникам

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  запрошує роботодавців надати до Пенсійного фонду України, через вебпортал електронних послуг  (https://portal.pfu.gov.ua/), відскановані копії трудових книжок працівників, які перебувають на даний час у трудових відносинах з вашою установою.

14:33 19.06.2020

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України

Особисто звернутись до сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в області для оформлення заяви (у разі необхідності, фахівці Фонду допоможуть Вам у її заповненні). Документи, необхідні для ії оформлення: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків  (ідентифікаційний номер). Отримати у фахівців “реєстраційний код” для реєстрації на веб-порталі ПФУ. Зайти на веб-портал ПФУ в мережі Інтернет та заповнити реєстраційну форму. P.S. Після реєстрації на введену Вами електронну адресу надійде лист, необхідний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження реєстрації, Ви отримаєте повідомлення веб-порталу про успішне закінчення реєстрації.

15:36 10.06.2020

Пенсіонери можуть сплатити «комуналку» телефоном без комісії

Держава пропонує варіанти дистанційних послуг, щоб убезпечити найбільш вразливі категорії населення від небезпечного вірусу і закликає громадян, які одержують пенсію або соціальну грошову допомогу через банківські установи, дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. До того ж віднедавна з’явилася можливість зробити це не тільки через мережу Інтернет, а й за телефоном.

09:41 20.05.2020

Пенсійний фонду України почав виплачувати проіндексовані пенсії

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій з 1 травня. Виплата проіндексованих пенсій буде проводиться з 4 травня 2020 року у встановлені пенсіонерам дати виплат шляхом зарахування на рахунки в банках або через АТ «Укрпошта». 

09:24 12.05.2020

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тис пенсіонерів в Чернігівській області  збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 грн. Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.

09:27 23.04.2020

Пенсійний фонд в умовах карантину: своєчасна виплата пенсій, обмеження прийому, консультації онлайн

В умовах карантину, згідно рішення Уряду України і органів місцевого самоврядування, прийом громадян в сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській обмежується (фахівцями сервісних центрів надається тільки допомога на поховання), а прийом на віддалених робочих місцях тимчасово припиняється. Фінансування, виплата доставка пенсій здійснюється вчасно, згідно затверджених графіків.

13:14 26.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь