A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Пенсійного Фонду

Пенсійний фонд в умовах карантину: своєчасна виплата пенсій, обмеження прийому, консультації онлайн

В умовах карантину, згідно рішення Уряду України і органів місцевого самоврядування, прийом громадян в сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській обмежується (фахівцями сервісних центрів надається тільки допомога на поховання), а прийом на віддалених робочих місцях тимчасово припиняється. Фінансування, виплата доставка пенсій здійснюється вчасно, згідно затверджених графіків.

13:14 26.03.2020

7506 працівників області отримали шанс на гідний заробіток, соціальне та пенсійне забезпечення

На Чернігівщині підведено підсумки кампанії з детінізації зайнятості населення. За результатами проведеної роботи за минулий рік та у січні 2020 року в області легалізовано 7506 робочих місць, додатково залучено 8,6 млн грн єдиного соціального внеску.

09:50 19.03.2020

Пенсійний фонд працює в штатному режимі

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області повідомляє, що в умовах карантину графіки прийому громадян в сервісних центрах залишаються незмінними. Фінансування та виплата пенсій здійснюється згідно затверджених графіків.

09:21 19.03.2020

Ціна неуважності - зменшення розміру пенсій

ЄСВ звітність, яку подають роботодавці щодо своїх працівників, доволі складна тому, звичайно ж, можливі і помилки. Але ціна неуважності - зменшення розміру пенсій та страхового стажу в майбутньому, правильність обчислення допомоги по безробіттю, лікарняному, та іншим соціальним виплатам тощо. І навіть якщо  платники єдиного внеску своєчасно та в повному обсязі нараховували та сплатили ЄСВ , але припустилися помилок в  наданні персональних даних – людині стаж не зараховується.

12:46 19.02.2020

Пенсії для ветеранів праці та військових підвищилися

З першого січня 2020 року 67,1 тис. непрацюючих пенсіонерів Чернігівщини, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж не менше від 30 років для жінок та 35 років – для чоловіків, отримають підвищенні пенсії. Разом з тим розмір пенсії для даних категорій громадян не може складати менше 2000 грн. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

12:15 15.01.2020

Віддалені робочі місця стають ближчими до людей

У всіх районах області пенсійники почали обслуговувати громадян з використанням мобільного обладнання на віддалених робочих місцях. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

16:43 23.10.2019

Питання, від яких залежить майбутнє. Перевір себе…

З введенням поняття  страхового стажу з 1 січня 2004 року  стало не важливо, скільки людина фактично працювала — значення має протягом якого періоду і скільки сплачував роботодавець за неї до Пенсійного фонду. Про  страховий стаж  сьогодні розповідає заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду в області  Наталія Білозуб.

16:54 10.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь