Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Прилуцькі поліцейські ознайомили старшокласників зі своєю професією

  Цього разу в рамках профорієнтаційних заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції зустрілася з учнями Срібнянського та Прилуцького ліцею № 13. Поліцейські ближче познайомили ліцеїстів зі своєю професією та з умовами вступу до вишів системи МВС.

14:48 11.04.2024

На Прилуччині поліцейські виявили та припинили діяльність озброєного злочинного угруповання

Оперативники карного розшуку ГУНП в Чернігівській області спільно зі співробітниками кримінальної поліції Прилуччини та слідчими слідчого управління обласної поліції задокументували злочинну діяльність шістьох осіб, які незаконно зберігали сотні набоїв, десятки гранат, 4 кілограми вибухівки, міни, тротилові шашки та наркотичні речовини. Зловмисникам загрожує до 7 років ув’язнення. 

11:12 09.04.2024

На Чернігівщині поліцейські оголосили підозру чиновниці за зловживання при реєстрації прав власності на землю

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури повідомили державного реєстратора однієї з територіальних громад району про підозру у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди та у несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах. Збитки від злочинних дій чиновниці склали майже 300 тисяч гривень.

15:18 28.03.2024

На Чернігівщині до довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за розстріл двох автівок з цивільними людьми

Поліція завершила досудове розслідування та скерувала до суду провадження щодо двох російських військовослужбовців, які розстріляли два автомобілі із чотирма мирними громадянами на території Ічнянської громади. Днями суд засудив росіян до довічного позбавлення волі. 

15:17 28.03.2024

Прилуках поліцейські вилучили у автомобілі нетверезого кермувальника наркотики

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції виявили в легковику 21-річного киянина 20 зіп-пакетів з розфасованими наркотиками. Сам водій перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

16:39 27.03.2024

Перейшла за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратила 27 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих веб-сайтах.

14:37 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь