Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Антишахрайський рейд: поліцейські Прилуччини застерігають громадян від дій шахраїв

Інформаційні листівки з ілюстрованими порадами поліцейські роздали та розмістили у найбільш відвідуваних місцях Срібнянщини. Також разом з громадянами обговорили приклади найбільш поширених шахрайських схем та правильний алгоритм дій у подібних ситуаціях.

15:48 05.02.2024

На Прилуччині поліцейські продовжують проводити відпрацювання із протидії незаконному збуту підакцизних товарів

У ході перевірок торговельних закладів у населених пунктах Срібнянської, Сухополов’янської та Ічнянської територіальних громадах співробітники Прилуцького районного відділу поліції вилучили тютюн, який реалізовувався в роздріб, цигарки та електронні сигарети без марок акцизного податку.

15:33 05.02.2024

Незнайомці із соцмереж обіцяють примножити «інвестовані» гроші: поліцейські Прилуччини застерігають громадян від шахрайської схеми

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних пропозицій про легкий заробіток в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про варіанти можливого заробітку онлайн.

16:39 30.01.2024

У Прилуках поліцейські затримали торгівця наркотиками

Співробітники кримінального блоку Прилуцького районного відділу поліції викрили 44-річного прилучанина під час збуту чергової партії наркотичної речовини. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

10:47 29.01.2024

У Варвинській громаді поліцейські викрили перевізника незаконно добутої деревини

У зупиненій на автошляху для перевірки великоваговій вантажівці співробітники групи реагування патрульної поліції Прилуцького районного відділу поліції виявили вантаж лісопродукції, супровідні документи на яку викликали сумнів щодо їх достовірності.

10:46 29.01.2024

Перейшов за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратив більше 25 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

09:25 19.01.2024

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу, що здійснювала незаконний обіг підакцизних товарів у мільйонних масштабах

Співробітники слідчого управління поліції Чернігівщини здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих тютюнових виробів. У зловмисників вилучено сировину загальною вартістю близько 1 мільйона гривень, обладнання та інші речові докази.

11:06 17.01.2024

На Прилуччині правоохоронці скерували до суду провадження про розстріл російським окупантом цивільних автівок з дітьми

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо військового розвідника окупаційної армії рф, причетного до розстрілу двох цивільних легковиків з вісьмома пасажирами, зокрема трьома дітьми.

12:46 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь