A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ

Спека є фактором ризику настання нещасного випадку на виробництві

Робота при дії високих температур у літній період є фактором ризику настання нещасного випадку – характерні для перегрівання головний біль, нудота, втома, млявість, сонливість можуть спровокувати необережність при роботі з технікою, неуважне водіння автотранспортних засобів тощо. Фонд соціального страхування України звертається до керівників підприємств та організацій з проханням вжити усіх необхідних заходів із попередження нещасних випадків під час виконання робіт при дії високих температур повітря. Керівникам робіт в умовах підвищення температури повітря необхідно ретельніше планувати виробничі завдання для кожного працівника, а також забезпечити належний контроль за дотриманням вимог законодавства щодо створення безпечних умов праці під час виконання робіт при дії високих температур навколишнього середовища, а саме: • перевірити забезпечення (забезпечити) працівників спеціальним одягом відповідних розмірів (у т.ч. головними уборами – бажано з натуральних тканин), здійснювати контроль за їх використанням;

11:06 30.07.2021

Медикам нараховано компенсації за час лікування профхвороби на COVID-19 за понад 100 тисяч днів

За час лікування гострого професійного захворювання на COVID-19 медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які інфікувались під час виконання посадових обов’язків, Фонд соціального страхування України компенсує втрачений заробіток у розмірі 100 % середнього доходу незалежно від тривалості стажу.

10:56 30.07.2021

Щороку Фонд фіксує смертельні нещасні випадки через отруєння газами в каналізаційних колодязях

Роботи у водопровідних та каналізаційних мережах, колекторах, колодязях щороку стають причиною смертельних нещасних випадків через отруєння газами. Такі нещасні випадки є наслідком невикористання або відсутності засобів індивідуального захисту.

15:00 27.07.2021

Перші результати роботи перехідної моделі впровадження е-лікарняних обговорили на нараді

Фонд соціального страхування України прийняв від роботодавців заяви-розрахунки для фінансування 45 електронних лікарняних. Про це повідомили на селекторній нараді з питань реалізації перехідної моделі впровадження е-лікарняних, яка відбулась під головуванням начальниці управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції ФССУ Світлани Зарубіної.

14:58 27.07.2021

Кількість нещасних випадків на виробництві збільшилась на 284,6% через профхвороби на COVID-19

За підсумками першого півріччя цього року кількість страхових нещасних випадків на виробництві збільшилась на 284,6% – з 1 834 випадків у тому ж періоді 2020 року до 7 054 у 2021-му. При цьому кількість приросту орієнтовно дорівнює кількості випадків гострого профзахворювання на COVID-19, на які складено акти Н-1/П у цьому періоді, – близько 5 тис.

08:35 22.07.2021

Середньоденний розмір допомог від Фонду за лікарняними зріс на 13,3 %

Сума компенсації втраченого доходу за час хвороб, травм або догляду за хворим членом родини від Фонду соціального страхування України залежить від тривалості страхового стажу і середньої заробітної плати працівника. За підсумками червня середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності склав 371,9 грн проти 328,3 грн за той же місяць минулого року. Зростання середньоденної суми допомоги склало 13,3 відсотка.

08:34 22.07.2021

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за червень у повному обсязі

Учора, 15.07.2021, Фонд соціального страхування України завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за червень, кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

15:47 16.07.2021

Середньоденний розмір декретних виплат зріс на 20,9% за підсумками червня

Сума середньоденної виплати допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України за підсумками червня 2021 року склала 421,38 гривні. Це на 20,9%, або на 140,78 грн більше, ніж у тому ж місяці 2020 року.

14:43 16.07.2021

Відмінності оформлення тимчасової непрацездатності у випадку е-лікарняних

В Україні триває перехідний період впровадження е-лікарняних. До формування медичних висновків, на підставі яких для застрахованих осіб автоматично формуються е-лікарняні, вже залучені лікарі понад 550 медичних закладів.

16:02 15.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь