A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Дорогі ветерани та жителі Варвинської громади!

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення. У цей день згадуємо і вшановуємо пам’ять всіх чиї життя забрала війна,  уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога,  низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

08:27 07.05.2021

Заходи до Дня пам'яті та примирення

7 травня о 10.00 годині  біля обеліска Слави в селищі Варва відбудеться урочистий мітинг з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних застережень.

16:27 06.05.2021

Планові навчання з територіальної оборони

12 травня в Чернігівській області розпочнуться планові навчання з територіальної оборони. Це гарний привід для нашої територіальної громади показати злагоджену роботу всіх складових територіальної оборони: влади на рівні області і громади, підприємців і громадських лідерів, і звичайно ж резервістів і військових. Важливо, щоб наша територіальна громада була найкращою в області по рівню такої взаємодії.                                                                           

15:09 06.05.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проектів регуляторних актів

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Варвинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Варвинської селищної ради та аналізу регуляторного впливу до них:

17:29 29.04.2021

Увага! ОГОЛОШЕННЯ! СТОВ «Дружба-Нова» доводить до відому жителів села с.Варва

В період з 30.04.2021 року по 02.05.2021 року    на полях поблизу населеного пункту («Мостище», «Миловиця»)  будуть проведені сільськогосподарські роботи посів та обробка соняшника  ґрунтових гербіцидів «Примекстра ТЗ Голд, Тотал».

12:25 29.04.2021

Шановні жителі Варвинщини, власники бджолосімей

СТОВ "Дружба-Нова" повідомляє: З 28.04 по 04.05 буде проводитись посів ( насіння оброблене Максим, Апрон, Круїзер )та обробка Соняшнику на полях поблизу с. Озеряни ґрунтовим гербіцидом ( Примекстра ТЗ Голд ).

12:24 29.04.2021

Засідання виконавчого комітету

14 травня  2021 року о 10-00  годині  в залі засідань Варвинської селищної ради відбудеться  засідання виконавчого комітету Варвинської селищної ради

17:52 26.04.2021

Дорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи!

Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами, техногенними та медичними наслідками.  Вона стала болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням багатьох держав.

17:44 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь