A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Гуманітарна допомога для ВПО

Комунальний заклад «Варвинський центр соціальних служб» Варвинської селищної ради продовжує надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим на території нашої громади.

16:03 09.05.2023

Засідання виконавчого комітету

11 травня 2023 року о 10-00  годині  в залі засідань Варвинської селищної ради відбудеться  засідання виконавчого комітету Варвинської селищної ради

18:40 26.04.2023

До уваги сільськогосподарських виробників

  Повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну та ведення активних бойових дій, постійні обстріли, мінування об’єктів цивільної інфраструктури — як наслідок — значна частина України стала вкрай небезпечною. Навіть попри припинення бойових дій у деяких регіонах, жити на цих територіях зараз ризиковано. За попередніми оцінками Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), російськими мінами та боєприпасами забруднено 300 тисяч км2, що становить майже половину території України.   В Україні замінована велика територія сільськогосподарських полів. При виявленні міни на території свого господарства заборонено брати вибухівку в руки, переносити, розміновувати тощо. Спеціаліст застерігає, що немає таких типів мін, які можна було б знешкодити самостійно. Якщо ви виявили міну чи інший небезпечний предмет, необхідно звернутися в поліцію (102) чи до військової частини, які потім передають інформацію до МНС (101). Також про знайдену міну можна повідомити за допомогою проєкту Military.feodal. А якщо на полях або поруч із ними проводилися чи проводяться бойові дії — не можна починати роботу з посівної без дозволу військового коменданта чи командира частини, яка розташована поруч.  

16:06 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь